Ženská bylinná napářka – 1. přednáška v HB

18.10.2020

2.10.2020 proběhla moje první přednáška o Ženské bylinné napářce v Havlíčkově Brodě. Než jsem na přednášku odjela, byla jsem nervózní jak malá holka, která má své první taneční vystoupení před celou školou. Hodně jsem se připravovala, vytiskla obrázky, nachystala prezentaci a snažila se do sebe vstřebat veškeré dostupné informace, které se v ČR dají sehnat.

Pak přišlo to velké ALE. Když se začaly ženy na přednášce scházet, přinášely s sebou neuvěřitelně pozitivní energii. Nervozita ze mne postupně opadávala až se vlastně úplně vytratila. Cca polovina žen z celkového počtu 12ti, bylo žen profesionálek, které se těhotnými ženami zabývají. Ať už to byla instruktorka těhotenské jógy, instruktorka pilates, duly, lektorka Hypnoporodu nebo jeho zakladatelka Draha (mimochodem, když jsem ji ve dveřích zahlédla tak jsem málem omdlela:)), tak i samotné ženy, které zajímá jejich ženské zdraví. Myslím si, že jsem si na poprvé prošla zkouškou ohněm, protože víc profesionálek, už na své další přednášce snad ani nečekám.

Věřím, že jsme si to skvěle užily a přeji si, aby si každá žena našla alespoň 2 hodiny svého času a přišla si za námi odpočinout, zrelaxovat se a v tuto dobu se zabývala pouze sama sebou.

Jediné zklamání byla účast těhotných žen. Na přednášku dorazila pouze jedna jediná. Napářka je samozřejmě vhodná pro všechny ženy jakéhokoli věku. Napářku je možné provádět od dětství, přes první menstruaci a její urovnání, v období plánování miminka, v těhotenství, přímo při porodu, v šestinedělí, po potratu, v období menopauzy a klimakteria. Další informace o Ženské bylinné napářce naleznete na naparka.cz.

Mohu Vám nabídnout individuální péči přímo u Vás doma, nebo v masážním studiu Simpy v Jihlavě. Další možností je skupinová sleva individuální péče pro dvě ženy, ať už se jedná o kamarádky, nebo o maminku se svou dcerou, také doma nebo ve studiu. Dále nabízím zapůjčení židličky, příslušenství a prodej bylinných směsí od značky Steamy. Bližší informace na stránce bylinná napářka.

Přednášky, workshopy a ženské kruhy chystám mimo jiné také v Jihlavě a tímto Vás všechny srdečně zvu na další akci do Havlíčkova Brodu nebo do Jihlavy a už teď se na každou z Vás moc těším!

Aktuálně

Přednášky, besedy a workshopy

Pilates JIHLAVA

Pilates JIHLAVA

Milé dámy, milovníci pohybu a pilates, ráda bych vám oznámila, že probíhají mnou vedené lekce...

ŽENY NAD PAROU 21.1.2024

ŽENY NAD PAROU 21.1.2024

Ženská bylinná napářka je vhodná pro ženu v každém věku. Je to naprosto příjemná neinvazivní...

error: Content is protected !!
Otevřít chat
Potřebuješ poradit?
Ahoj, jak mohu pomoci?